Detalii la:

www.inchiriazaojucarie.ro sau
0749.627.138 sau www.facebook.com/inchiriazaojucarie

24 ianuarie 2013

Organizarea petrecerii acasa

Astazi sunt foarte inspirata (zic eu), asa ca ma apuc repede de scris pana sunt in pauza de joaca si am timp :P

Daca va hotarati sa optati pentru o petrecere acasa, dar vreti sa fie ceva deosebit, mai venim cu cateva idei pentru organizare :) Nu de alta, dar fiind acasa, bugetul alocat va fi mai mic, deci mai incap niste elemente simpe si ieftine dar de mare efect.
Si pentru ca zilele trecute am pomenit de Balloon Party, o sa ne referim la baloane deocamdata.

Pentru o astfel de tema, se pot face invitatii la petrecere, cum este cea de mai jos
(e cu TM Rent A Toy Cluj :P)



Daca invitatia se face personal sau la telefon, felicitarea se poate oferi invitatilor la plecare, in semn de multumire ca au participat la petrecere ;) Va asigur ca micutii vor fi foarte incantati ca au primit o mica atentie la plecare.

De asemenea, va mai putem ajuta si cu aplicarea unei monograme sau a unei cifre (varsta) din material textil, plus un element din tema petrecerii, pe hainuta sarbatoritei sau sarbatoritului.

In plus, mai putem sa venim cu o cifra mare, mare care sa reprezinte varsta personajului principal, evident decorata cu elemente cheie din tema aleasa. Dimensiunile le alegeti voi, elementele e decor de asemenea. Sunt sigura ca o sa va placa niste poze cu micutii tinand in brate cifra reprezentativa pentru momentul respectiv.

V-am convins sa va jucati cu noi? :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu