Detalii la:

www.inchiriazaojucarie.ro sau
0749.627.138 sau www.facebook.com/inchiriazaojucarie

25 februarie 2013

Rent A Toy...pentru botez


Da, da, pentru botez! :)
De ce pentru botez? Din mai multe motive: pentru ca majoritatea restaurantelor (as zice chiar toate, dar desi imi place sa cred ca sunt atotstiutoare, poate ca ma insel :P) nu sunt child friendly si nu au jucarii pe care sa le puna la dispozitia clientilor la nevoie; pentru ca pe lista de invitati sigur aveti prieteni sau rude care vor veni cu piticul  sau pitica din dotare, iar in lipsa de jucarii acestia sigur se vor plictisi. Daca ei se plictisesc, adultii vor trebui sa-i intretina....si de aici incepe cercul vicios pe care fiecare parinte sunt sigura  ca il cunoaste (v-am zis eu ca sunt atotstiutoare :D).

Si atunci, de ce sa nu inchiriati jucarii pentru petrecerea de botez? :) E foarte simplu! Va ganditi ce invitati aveti, in ce categorie de varsta sunt piticii, va uitati prin recuzita noastra si ne spuneti ce sa pregatim. ;)

De asemenea, desi orice resturant ar trebui sa aiba macar un scaun de masa in dotare, am constatat ca nu prea gasesti cand ai nevoie. Si aici, noi va putem ajuta, fie cu scaune de masa clasice (avem trei modele disponibile), fie cu hamuri textile pentru scaune (totseat, pentru cunoscatori).
Prietenul nostru de familie, a fost de acord sa pozeze pentru o demonstratie :)



Asadar... ne spuneti ce sa pregatim, venim...aranjam decorul cu drag pentru pitici, cand distractia s-a terminat, ne anuntati sa venim si sa strangem. In felul acesta, toata lumea se va distra, inclusiv cei mai tineri invitati, probabil viitorii prieteni ai micului sarbatorit :)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu